Andrzej Czachor Opole Opinie

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

Farma troli Czachora

1,0 rating
9 pa┼║dziernika 2019

Kilka fakt├│w na temat tej firmy (airmax.pl, opiniuj24.pl, portal- konsumenta Andrzej Czachor) firma zarejestrowana nie wiadomo gdzie, brak nipu, pracownicy si─Ö nie przedstawiaj─ů, podaj─ů fa┼észywe adresy swojej siedziby ÔÇô wystarczy zadzwoni─ç do nich i si─Ö przekonacie kto odbiera telefony ÔÇô przyg┼éupy nie potrafi─ůce skleci─ç zdania. Klient├│w wprowadzaj─ů w b┼é─ůd w celu uzyskania korzy┼Ťci maj─ůtkowej ÔÇô publikuj─ů w sieci fa┼észywe informacje o swoich us┼éaugach i dodaj─ů opinie w zfa┼észowanych witrynach z opiniami tj. portal-konsumenta, opiniuj24.pl ÔÇô interesuje si─Ö nimi policja, prokuratura .Przy┼éapani na oszustwie robi─ů si─Ö wulgarni i sk┼éadaj─ů gro┼║by karalne, podaj─ůc si─Ö przy tym za funkcjunariuszy r├│┼╝nych pa┼ästwowych s┼éu┼╝b Tego jest znacznie wi─Öcej, ale mam nadzieje, ze to wystarczy aby┼Ťcie Pa┼ästwo trzymali si─Ö z daleka od tego operatora sieci radiowej na terenie Opola Oszukancze interesy, sprzedaje Czachor co┼Ť co nie chodzi i si─Ö ukrywa, sprzedaje nie dzia┼éajacy internet , reklamuje jako swiat┼éow├│d a to radiowy!!! Po pr├│bie polaczenia, odrzucaj─ů i blokuja, sprobojcie podjechac pod firme, zamkniete, zaluzje opuszczone i udaja ze nich nie ma, a w srodku sie ruszaja. Posiada farme troli ktorzy pisza na swoj temat na niejakim portalu konsumenta i innych stronach o internecie w Opolu i okolicach. Po prostu zatrudnia przestepc├│w oczerniajac innych a wychwalajac siebie – przypomina wam to co┼Ť? Wlasnie publikuje umowe z nimi – zapisy niedozwolone i niezgodne z ustawa. Na gowork sa opinie o nim i na stronach gdzie jest winiwn kase. Uwaga wpisy co jakis czas dodaje pozytywne z lewych kont. Powsta┼éy ju┼╝ strony na ich temat. Wpiszcie w wyszukiwark─Ö „airmax d┼éu┼╝nik”….

Wasik PAula

AIRMAX OPINIE OPOLE INTERNET

1,0 rating
21 wrze┼Ťnia 2019

airmax omija─ç to oszustwo, Internet i transfery nie dzia┼éaj─ů, brak infolinii.

fhu poldex

Z┼éodziejstwo na masow─ů skale!! Czachor Andrzej airmax.pl Opole, Operatorzy, internet, antenki, provider,

1,0 rating
14 wrze┼Ťnia 2019

Nie da si─Ö skrytykowa─ç tej firmy poniewa┼╝ brakuje takiego okre┼Ťlenia w s┼éowniku j─Özyka polskiego. To, ┼╝e k┼éami─ů w ┼╝ywe oczy przed podpisaniem umowy to ich chwyt marketingowy, na kt├│ry wsp├│lnie z m─Ö┼╝em dali┼Ťmy si─Ö naci─ůgn─ů─ç. Ukryte koszty dodatkowe do abonamentu nikt o nich nie wspomina a jest to 30 z┼é co miesi─ůc wi─Öcej. Pr─Ödko┼Ť─ç … ci─Ö┼╝ko j─ů okre┼Ťli─ç, bo nigdy nie ujrzeli┼Ťmy tego, co w umowie. Nigdy nie dochodzi┼éa nawet do po┼éowy tego, co na umowie. Kontakt i pomoc techniczna ze strony firmy ZEROWA. Ma┼éo tego po wypowiedzeniu umowy, co nast─ůpi┼éo na miesi─ůc przed ko┼äcem trwania umowy zosta┼é od┼é─ůczony internet. Przez ca┼éy miesi─ůc korzystali┼Ťmy z innego ┼║r├│d┼éa. I na zako┼äczenia fakt, kt├│ry rozwala system… dostali┼Ťmy dok┼éadnie za ten miesi─ůc faktur─Ö do op┼éacenia tytu┼éem za us┼éugi internetowe – PARODIA. Brak s┼é├│w. Pozostawiamy bez komentarza.
Dodam jeszcze, ┼╝e bezskutecznie pr├│bujemy um├│wi─ç sie na spotkanie. Nie ma takiej mo┼╝liwo┼Ťci. A po poinformowaniu, ┼╝e rozmowa jest nagrywana jako potrzebny dow├│d do S─ůdu Pa┼ästwo szybciutko si─Ö roz┼éanczaj─ů albo zgrywaj─ů t─Öpych powtarzaj─ůc ci─ůgle to samo np. prosze napisa─ç email, prosze napisa─ç email …..

BEta

Airmax.pl Andrzej Czachor i portal konsumenta oraz opiniuj24.pl

1,0 rating
12 wrze┼Ťnia 2019

Ludzie uwaga na oszusta z Opola – niejaki Andrzej Czachor – zak┼éada radi├│wke jako ┼Ťwiat┼éow├│d i naciaga ludzi na grub─ů kase, nie dajcie sie oszuka─ç!!!!!!!Zatrudnia troli – pisarzy internetowych ktorzy opisuja ze korzystali i sa zadowoleni z tego gowna. Omijajcie i podajcie dalej!!!

Renata

airmax.pl, Opole, operatorzy, internet, Czachor Andrzej, dostawca internetu, Na terenie Opola zasi─Ög us┼éug sieci Airmax obejmuje dzielnice: transmiterArmii Krajowej, transmiterBierkowice, transmiterBorki, transmiterBrzezie, transmiterChabry, transmiterChmielowice, transmiterCzarnow─ůsy, transmiterGos┼éawice, transmiterGroszowice, transmiterGrotowice, transmiterGrudzice, transmiterKolonia Gos┼éawicka, transmiterKrzanowice, transmiterMalina, transmiterMalinka, transmiterNadodrze, transmiterNowa Wie┼Ť Kr├│lewska, transmiterP├│┼éwie┼Ť, transmiterS┼éawice, transmiterStare Miasto, transmiterSzczepanowice, transmiter┼Ür├│dmie┼Ťcie, transmiter┼Üwierkle, transmiterWin├│w, transmiterWr├│blin, transmiterWrzoski, transmiterZakrz├│w, transmiterZaodrze, transmiter┼╗erkowice,

1,0 rating
10 wrze┼Ťnia 2019

Kilka fakt├│w na temat tej firmy (airmax.pl, opiniuj24.pl, portal- konsumenta Andrzej Czachor)- firma zarejestrowana nie wiadomo gdzie, brak nipu, pracownicy si─Ö nie przedstawiaj─ů, nie znaj─ů w┼éa┼Ťciciela, nie p┼éaci podatk├│w w Polsce, zatrudnia na czarno, nie p┼éaci sk┼éadek, nie widnieje w ┼╝adnych rejestrach ÔÇô podaj─ů fa┼észywe adresy swojej siedziby ÔÇô wystarczy zadzwoni─ç do nich i si─Ö przekonacie kto odbiera telefony ÔÇô przyg┼éupy nie potrafi─ůce skleci─ç zdania. Klient├│w wprowadzaj─ů w b┼é─ůd w celu uzyskania korzy┼Ťci maj─ůtkowej ÔÇô publikuj─ů w sieci fa┼észywe informacje o swoich us┼éaugahc i dodaj─ů opinie w zfa┼észowanych witrynach z opiniami tj. portal-konsumenta, opiniuj24.pl ÔÇô interesuje si─Ö nimi policja, prokuratura ÔÇô przy┼éapani na oszustwie robi─ů si─Ö wulgarni i sk┼éadaj─ů gro┼║by karalne, podaj─ůc si─Ö przy tym za funkcjunariuszy r├│┼╝nych pa┼ästwowych s┼éu┼╝b Tego jest znacznie wi─Öcej, ale mam nadzieje, ze to wystarczy aby┼Ťcie Pa┼ästwo trzymali si─Ö z daleka od tego operatora sieci radiowej na terenie Opola

Klient

Airmax.pl Andrzej Czachor – czyli firma kt├│ra Cie wyrucha bez myd┼éa.

1,0 rating
9 wrze┼Ťnia 2019

Sciema- za kase dodaje opinie, a kasuje nieprzychylne o panwybierak.pl oraz airmax.pl ÔÇô to strona tego typa z Opola co wciska nie dzia┼éajacy internet i dodatkowo portal-konsumenta i opiniuj24.pl – sralnia Czachora z Opola!!
Zgłaszać sprawe na Policje!!!

Konrad

AIRMAX OPINIE OPINIE O AIRMAX OPINIE O OPINIUJ24.PL OPINIE O PORTALKONSUMENTA.PL OPINIE O ANDRZEJ CZACHOR DO┼ü─äCZ DO POZWU ZBIOROWEGO OPINIE O AIRMAX Co oficjalnie m├│wi o sobie firma AirMax oferuj─ůca internet w wojew├│dztwie lubuskim, wielkopolskim, dolno┼Ťl─ůskim, opolskim i ┼Ťl─ůskim? Mi─Ödzy innymi to, ┼╝e jest nowoczesn─ů i dynamiczn─ů firm─ů obs┼éuguj─ůc─ů klient├│w biznesowych, ale jak jest spytajmy o to u┼╝ytkownik├│w w┼éasnie ot├│┼╝ tej firmy, kt├│ra oficjalnie nazywa si─Ö AirMax. Trzeba podkre┼Ťli─ç fakt i┼╝ klienci w owych czasach s─ů nie tyle co wymagaj─ůcy co lubi─ů poczucie bezpiecze┼ästwa w postaci rzetelnej obs┼éugi klienta, stabilno┼Ťci czy te┼╝ jako┼Ťci ┼Ťwiadczonych us┼éug, dlatego opinie o airmax b─Öd─ů bardzo dobrym wyznacznikiem dba┼éo┼Ťci o klienta. Zalety firmy airmax: ÔÇô ┼éadna reklama, ÔÇô internet dobrze dzia┼éa w pierwszy dzie┼ä. Wady firmy airmax: ÔÇô wolny internet maksymalnie po kilka dniach od monta┼╝u, ÔÇô po kilku telefonach do obs┼éugi klienta w airmax blokuj─ů numer klienta, ÔÇô chwal─ů sprz─Öt, kt├│ry jest nic nie warty i przestarza┼éy, ÔÇô brak pewno┼Ťci, ┼╝e firma dotrwa do ko┼äca trwania umowy poniewa┼╝ jest zad┼éu┼╝ona, a mo┼╝na to najzwyczajniej sprawdzi─ç wpisuj─ůc w wyszukiwark─Ö google ÔÇ×airmax d┼éu┼╝nikÔÇŁ i tak jest ca┼éa prawda o firmie z Opola dostarczaj─ůcej rzekomo ÔÇ×wysokiejÔÇŁ jako┼Ťci internet. Zapraszamy do oceniania firmy Airmax internet: Twoja og├│lna ocena Tytu┼é opinii Opisz firm─Ö Twoja opinia Wyra┼║ swoj─ů opini─Ö Twoje imi─Ö Napisz swoje imi─Ö lub pseudonim Tw├│j e-mail Napisz sw├│j e-mail Wyra┼╝am zgod─Ö na przetwarzanie moich danych osobowych. Wy┼Ťlij opini─Ö Zglaszac sprawe do s─ůdu!!! Czachor i airmax.pl 1,0 rating 4 wrze┼Ťnia 2019 Oszukuja ludzi na nie dzia┼é─ůj─ůcy internet!! frodo airmax.pl, Best-Partner Andrzej Czachor, us┼éugi informatyczne i internet w Opolu, Dunikowskiego

1,0 rating
7 wrze┼Ťnia 2019

UWAGA TO OSZU┼ÜCI!!! Internet dzia┼éa tylko jeden dzie┼ä cho─ç w umowie jest 48 mbit, a p├│┼║neij nie da sie nawet otworzyc zadnej strony. Umowa na 36 miesiecy i tyle jeste┼Ťcie bez netu, nie da sie dodzwoni─ç reklamacja nie dzia┼éa, rzucaja telefonem i blokuja- chamy nie pracownicy.
Podpisujesz umowe z Best Partner Andrzej Czachor dla zmy┼éki a fizycznie z airmax.pl. Wizyta osobista ÔÇô pozamykane, nie dodzwonisz sie , wiecznie nie ma nikogo. Zrobi┼éem ma┼éy research i co mi wyskoczy┼éo:
http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl
http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl
https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/airmax.pl
https://airmax.pl/airmax-internet-opinie
https://opiniuj24.pl/opinie/AirMAX.pl
same pozytywy pisane przez jak to kto┼Ť napisa┼é farme troli od ww Andrzeja Czachora lub jego pracownik├│w na swoich stronach.
Ale tez mo┼╝na znale┼║─ç co┼Ť takiego:
https://www.airmax-opinie.pl/opinie-o-airmax/
http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow.xhtml?view=fCrmCompaniesList&order0=&order_by0=&per_page0=&searchTerm=czachor&search=Szukaj
okazuje si─Ö ze, to dzia┼éalno┼Ť─ç przest─Öpcza na szerok─ů skal─Ö maj─ůca na celu wy┼éudzenie ┼Ťrodk├│w na nie dzia┼éaj─ůc─ů us┼éug─Ö i sprzeda┼╝ chi┼äskiego ┼Ťmiecia ÔÇô przysy┼éaj─ů antenki za 17 z┼éÔÇŽ..w┼éasnie zrobi┼éem zg┼éoszenie do prokuratury i UOKIK. Nie p┼éaccie tylko odeslijcie mu antenke i za┼╝adajcie odszkodowania. Oczywiscie zaraz trole od Czacgora zaczn─ů pisa─ç same pozytywy na swoj tematÔÇŽ

Klient z okolic

Sralnia Czachora z airmax.pl

1,0 rating
7 wrze┼Ťnia 2019

Dno. Nie dzia┼éa, jest do 10Gb, a mamy niestety 0,5. Przyjecha┼é technik, zarzuci┼é tekstem ÔÇ×Do 10gb to przecie┼╝ te┼╝ jest 0,5ÔÇŁ po czym odjecha┼é. Bardzo cz─Östo nie ma internetu, a gdy si─Ö do nich dzwoni stwierdzaj─ů, ┼╝e u nich na linii nie ma problemu. M A S A K R A. Najgorszy internet jaki posiada┼éam.

Kuska

No Title

1,0 rating
7 wrze┼Ťnia 2019

Posty z NIBY REWELACYJNYMI TRANSFERAMI to ┼Ťciema. Jestem po rozprawie s─ůdowej z AIRMAX. Kontaktowa┼éem si─Ö z wieloma innymi osobami kt├│re mia┼éy ogromne problemy z AIRMAX. Nie uczciwy dostawca. Ograniczanie tranferu, wieczorami nie idzie korzysta─ç z ich internetu. Transfery po par─Ö KB, awarie nadajnika cz─Östo w pi─ůtki, lub przed ┼Ťwietami, Show more

grzes

No Title

1,0 rating
31 sierpnia 2019

Kilka fakt├│w na temat tej firmy (airmax.pl, opiniuj24.pl, portal- konsumenta Andrzej Czachor)- firma zarejestrowana nie wiadomo gdzie, brak nipu, pracownicy si─Ö nie przedstawiaj─ů, nie znaj─ů w┼éa┼Ťciciela, nie p┼éaci podatk├│w w Polsce, zatrudnia na czarno, nie p┼éaci sk┼éadek, nie widnieje w ┼╝adnych rejestrach – podaj─ů fa┼észywe adresy swojej siedziby – wystarczy zadzwoni─ç do nich i si─Ö przekonacie kto odbiera telefony – przyg┼éupy nie potrafi─ůce skleci─ç zdania. Klient├│w wprowadzaj─ů w b┼é─ůd w celu uzyskania korzy┼Ťci maj─ůtkowej – publikuj─ů w sieci fa┼észywe informacje o swoich us┼éaugahc i dodaj─ů opinie w zfa┼észowanych witrynach z opiniami tj. portal-konsumenta, opiniuj24.pl – interesuje si─Ö nimi policja, prokuratura a ostatnio tak┼╝e dziennikarze ┼Ťledczy z Polsatu – przy┼éapani na oszustwie robi─ů si─Ö wulgarni i sk┼éadaj─ů gro┼║by karalne, podaj─ůc si─Ö przy tym za funkcjunariuszy r├│┼╝nych pa┼ästwowych s┼éu┼╝b Tego jest znacznie wi─Öcej, ale mam nadzieje, ze to wystarczy aby┼Ťcie Pa┼ästwo trzymali si─Ö z daleka od tego operatora sieci radiowej na terenie Opola.

JArek

Oszust i zlodziej

1,0 rating
25 sierpnia 2019

Również zostałem okradziony przez czachor i spółka

W22

Czachor Andrzej, portalkonsumenta, best partner, airmax.pl

1,0 rating
15 sierpnia 2019

To s─ů firmy tej rodzinki Czachor├│w – sprzedaja nie dzia┼éajace anteny, kt├│re po tygodniu nadaja sie do kosza, pomimo tego nadal pobieraja op┼é─ůty.
Zg┼éaszajcie sprawy do UOKIK – klauzule niedozwolone.

Kapustka Roman

Pozew zbiorowy p-ko złodziejowi

1,0 rating
29 lipca 2019

Je┼╝eli pozew zbiorowy przeciwko firmie BEST PARTNER ANDRZEJ CZACHOR jest nadal
przygotowywany to ch─Ötnie si─Ö przy┼é─ůcze.

Kaziemierz

Czachor i cała ta firma to złodzieje

1,0 rating
11 lipca 2019

Dno. Nie dzia┼éa, jest do 10Gb, a mamy niestety 0,5. Przyjecha┼é technik, zarzuci┼é tekstem „Do 10gb to przecie┼╝ te┼╝ jest 0,5” po czym odjecha┼é. Bardzo cz─Östo nie ma internetu, a gdy si─Ö do nich dzwoni stwierdzaj─ů, ┼╝e u nich na linii nie ma problemu. M A S A K R A. Najgorszy internet jaki posiada┼éam.

konfacy

No Title

1,0 rating
2 lipca 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
14 czerwca 2019

Internet nie dzia┼éa prawie w og├│le. Nie mo┼╝na nawet nic ┼Ťci─ůgn─ů─ç! P┼éac─Ö kup─Ö kasy miesi─Öcznie a us┼éug─Ö w Airmax oceniam na 0 . Oszu┼Ťci!!! Trzymajcie si─Ö od tej firmy z daleka!!!

Barbara

airmax.pl opole Czachor Andrzej

1,0 rating
7 marca 2019

Jestem pod wra┼╝eniem dzia┼éania tej pseudo firmy, s─ů niesamowicie skutecznymi oszustami, bardzo dbaj─ů o opini─Ö w internecie, wszystko co z┼ée znika pewnie i ta moja opinie zniknie, ale mo┼╝e kto┼Ť zdo┼éa przeczyta─ç, oni po prostu nie dostarczaj─ů ┼╝adnych us┼éug, chodzi o zwyk┼ée naci─ůganie na internet kt├│ry nie dzia┼éa, to nic w por├│wnaniu do zniszczonych nerw├│w, bo jak tylko co┼Ť si─Ö na nich napisze imiennie to wstrzynaj─ů machin─Ö s─ůdow─ů i niszcz─ů cz┼éowieka, to jest po prostu bandyterka, Czachor s─ů po prostu mistrzami w tym co robi─ů, OSTRZEGAM !!!!

Kazimierz Opole

Airmax.pl Opole

1,0 rating
6 marca 2019

Airmax z Opla to z┼éodzieje, zak┼é─ůdaja nie dzia┼éajacy internet i pobieraja abonament, niejaki Czachor Andrzej specjalizuje sie w tych przest─Öpstwach.

Kobrak

Firmy tego Pana to naci─ůgacze na skal─Ö kilku wojew├│dztw

1,0 rating
5 marca 2019

Maj─ů windykatora na karku i nie ma opcji ┼╝eby wyszli na prost─ů po tym co zrobi┼é klientom. Zwyk┼éy kr─Ötacz!

Agnieszka

Zawiodłam się na tym człowieku

1,0 rating
13 lutego 2019

Ka┼╝dy w Opolu wie, ┼╝e jest oszustem!

Michał
1
1,0 rating
1 z 5 ocen (na podstawie 72 ocen)
Polecam w 100%0%
Dobra firma0%
┼Ürednia jako┼Ť─ç0%
Nie polecam0%
Tragiczna firma100%